Raja je uhapšen,Viplav je proboden i bori se za život!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (220. ep.) 16.04.2016. – Raja je uhapšen,Viplav je proboden i bori se za život!

By  | 

page

Raja je uhapšen,Viplav je proboden i bori se za život!
Epizoda počinje sa Rajinim ocem koji ga (Raju) ošamari. Sulakshana upita kako može ošamariti svog sina. Njegov otac govori da neće dopustiti da Raja uništi Shalinin živoz. Raja ga upita šta to govori. Rajin otac pozove jednu ženu i veli da je ta žena Rajina prva žena,a ova beba je Rajin sin,njegov (Rajinog oca) unuk. Svi su šokirani. Viplav upita Raju da li njegov tata laže,pita Rajinog tatu da pokaže slike. Pokazuje vjenčanu sliku Raje i njegove prve žene. Veli da će Raja sada reći da su te slike laž. Raja to zaista i kaže,govori Shalini da svi oni lažu,da Viplav i Dhaani to sve rade. Govori Dasharathu da je Viplav doveo lažne ljude. Rajin otac govori Shalini da ne vjeruje Raji. Raja veli da voli Shalini. Shalini ga ošamari i pita ga: ” Kako se usuđuješ da me prevariš? Ludo sam te voljela,Raja,a ti si me prevario. Ova djevojka ne laže,ti lažeš. Ovo je tvoj sin,prevario si me.” Slomljena je,plače. Kanak pita Rajinog oca šta to govori. Rajin otac veli da su Raja i Sulakshana sve ovo isplanirali,njihova pohlepa je uništila njegovu kuću,stariji sin mu je bio alkoholičar,a mlađi kockar. Izvinjava se Shalini za sve ovo. Shalini plače i grli Sushmu. Rajin otac se izvini i Dhaani takođe. Raja govori da mu je on sin ,a on (Rajin otac) i dalje favorizuje tu Dhaani. Doda  iznervirano: ” Da se Dhaani tog dana složila sa mnom,ne bih ubio svog brata. Živjeli bi srećan život.” Svi su šokirani,Sulakshana se hvata za glavu kao i Raja koji shvata da se izlanuo,Dhaani se smije i veli da je priznao istinu pred svima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *