Kamini planira preoteti Viplava od Dhaani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (236. ep.) 03.05.2016. – Kamini planira preoteti Viplava od Dhaani!

By  | 

page

Kamini planira preoteti Viplava od Dhaani!
Epizoda počinje sa Dadi Buom koja govori Kamini da neće dozvoliti da ona (Kamini) ode u takvom stanju. Kamini bi da se pobuduni,no Dadi Bua joj govori da shvati Božiji znak. Kamini se složi. Viplav nađe prevoz,zaustavi neko auto. Smjesti Kamini i poziva Dhaani. Dadi Bua veli da ne želi ići sa njom (Dhaani). Viplav je upita treba li ostaviti Dhaani u džungli. Smjesti i Dhaani u auto. Odlaze. Stižu kući. Dasharath pita zašto nisu odveli Kamini u bolnicu. Dadi Bua se žali kako je iskusila stanje blizu smti,proklinje Dhaani za njihovo stanje. Kanak jedva dočeka da se ubaci da je Dhaanina sudbina loša. Dadi Bua nastavi kako je jedna žena spasilac,spasila je život svog muža,a druga je Dhaani koja je pokušala ubiti svog muža. Dhaani plače. Dasharath joj govori da ne plače,neka se suoči sa situacijom. Viplav podrži Dhaani,veli da niko ne vidi njenu dobrotu. Dhaani uplakana kaže da su u pravu,ne zaslužuje njihov oprost. Kanak govori Dadi Bui da im je Viplav odgovorio i otišao. Dadi Bua veli kako joj je srce dana slomljeno. Dasharath je pita da se odmori,neka Sushma ode sa njom. Kamini kaže Dadi Bui da
e doći. Dadi Bua je pita koji je razlog što se vratila,doda da ona (DB) shvata sve, Viplav je brinuo o njoj (Kamini) mnogo posle nesreće,vidjela je da to utiče na nju. Kamini negira,pogrešno je shvatila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site