Kamini pokušava flertovati sa Viplavom!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (238. ep.) 05.05.2016. – Dhaani odlazi u noćnu školu,Kamini pokušava flertovati sa Viplavom!

By  | 

page 2

Kamini pokušava flertovati sa Viplavom!
Epizoda počinje sa Kamini koja informiše Dhaani o noćnoj školi. Dhaani odbija,ne može ići. Kamini je ubjeđuje da na taj način može na miru,noću da uči. Dhaaniveli da joj niko neće dozvoliti. Kamini joj predloži da ne informiše nikoga,ni Viplava. Dhaani je šokirana,govori da će učiti naporno i naučiti. Kamini se složi,veli da razumije. Traži papire,pita gdje su. Nađe papire pa traži knjige. Dhaani joj daje knjige. Kamini joj se zahvali,veli da će spakovati sve. Dhaani je pita zašto,da li negdje ide. Kamini negira,veli da je Viplav samo noću slobodan,tako da će sama učiti kasnije. Doda da će Viplav biti srećan ako se ona edukuje. Dhaani pada u njenu zamku i kaže da je Viplav obećao da će je (Kamini) podučavati. Kamini je pita da ona (Dhaani) uči. Dhaani se na kraju ipak složi da ide u noćnu školu,informisaće Viplava. Kamini je pita kakva će biti korist ako ga informiše,bolje da nauči sve bez Viplavovog znanja i iznenadi ga. Dhaani se složi,Viplav će biti srećan i iznenađen. Razmišlja da će ga iznenaditi,pričaće kao on na engleskom. Kamini se zlobno smiješi,zadovoljna postignutim. Daje knjige Dhaani i pita je da ih sakrije u torbu. Neka ode u Bhaskar noćnu školu,Dhaani je uplašena. Kamini glumi,pita da je ipak pusti to,neka ne ide. Dhaani govori da će ići,potom je upita da je nauči da napiše Viplavovo ime. Kamini drži njenu ruku,ali ne dozvoljava joj da napiše njegovo ime. Dhaani je pita da napiše. Kamini veli da će ona (Kamini) napisati. Viplav dolazi,Kamini signalizira Dhaani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *