Asthana i Phool Chand se udružuju protiv Viplava!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (248. ep.) 15.05.2016. – Asthana i Phool Chand se udružuju protiv Viplava!

By  | 

page

Asthana i Phool Chand se udružuju protiv Viplava!
Epizoda počinje sa Viplavom koji govori Dasharathu da Asthana nije uvrijedio samo Dhaani,već i njihovu porodicu,kako onda može da ga pusti. Dasharath veli da je to stvar poštovanja njihove porodice ,veli da on (Dasharath) sjedi sa tim ovim ljudima u društvu. Upita ga da oprosti Asthani radi njega (Dasharatha). Viplav se složi,veli da neće otići u policiju,ali taj čovjek (Asthana) mora da se izvini Dhaani trljajući pod nosom. Upita Dhaani da li se slaže. Ona odgovori da se slaže zbog svog Dada ji-a. Viplav upita Asthanu da li će ići u zatvor ili se izviniti. Asthana klekne i izvinjava se svima. Trlja pod nosom i izvinjava se. Razmišlja da se osveti zbog ove uvrede. Kamini se izvinjava Dhaani,da je nije ona poslala u noćnu školu,ovo se ne bi desilo. Dhaani je pita da se ne brine,Viplav je uz nju (Dhaani). Čim Dhaani ode,Kamini prokomentariše : ” Glupa djevojka.”
Dadi Bua pita Dasharatha da kaže. Dasharath govori da osjeća kako je Aasthana pogrešno razumio Dhaani ,nešto se pogrešno tu desilo. Dadi Bua pita šta da kažu ako ih ljudi budu pitali. Dasharath odgovara da su oni (Tripathi porodica) jednako posramljeni i poniženi. Viplav im pokazuje papire i veli da je Dhaani išla da uči. Pita svoju Dadi zar nije ponosna na Dhaani,radi po cijeli dan kući,a uveče uči. Sushma veli da su imali samo jednu zamjerku Dhaani ,to što je bila neobrazovana,ali sada to više nije. Dadi Bua pita zašto je bila potreba da uči preko noći. Svako može sumnjati u nju (Dhaani) ,u čemu je onda sudijina greška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

56 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *