Kamini zamijeni Dhaanin pravi lijek sa otrovnim!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (288. ep.) 25.06.2016. – Kamini zamijeni Dhaanin pravi lijek sa otrovnim!

By  | 

page

Kamini zamijeni Dhaanin pravi lijek sa otrovnim!
Viplav donosi Dhaani u bolnicu,pita doktore da urade nešto,njegova Dhaani je pogođena metkom,neka je spase. Doktor ga uvjerava da će uraditi sve što je potrebno. Viplav joj pušta ruku. ‘ Mere Ishq Ka Rang Safed’ svira u pozadini. Doktor vadi metak iz Dhaaninog tijela. Dulaari i Parshiya stižu u bolnicu,Parshiya upita na recepciji za Dhaani Tripathi. Ugledaju Viplava. DUlaari upita gdje joj je kćerke,shvata da je u operacijskoj sali. Upita šta joj se dogodilo. Viplav priča da je upucana u fabrici,onesvijestila se. Flešbek istog je prikazan.
Neko zove Kanak i informiše je da je Atharva pronađen,ali da je Dhaani upucana i da je u bolnici. Kanak pada pred božije noge,moli ga da spasi Dhaani jer jedino ona može da ih spasi od Kamini. Moli se da Dhaani postane njena podrška u starim danima,da izbaci Kamini iz kuće.
Policijski inspektor dolazi i pita za Kamini. Viplav pita Kamini o Atharvi. Kamini veli da je dobro,spava. Viplav je pita da ona odgovori na pitanja policije,a on ide da vidi Dhaani. Inspektor upita da li je Atharva rekao nešto o otmičaru. Kamini veli da je on dječak,nije vidio otmičarevo lice. Doda da želi da povuče tužbu,on (otmičar) se dobro brinuo o Atharvi,a ona ne želi da izlaže Atharvin život opasnosti ponovo. Parshiya je upita kako zna da se otmičar dobro brinuo o njemu,upita šta je sa Dhaani,ona je upucana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  37 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site