Dasharath unajmljuje djevojku da prati Kamini i Tripurarija!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (310. ep.) 19.07.2016. – Dasharath unajmljuje djevojku da prati Kamini i Tripurarija!

By  | 

13734573_1125184210875426_1664166740_n
Dasharath unajmljuje djevojku da prati Kamini i Tripurarija!
Pratibha govori Dhaani da će sve biti u redu čim se Parshiya probudi. Ona će pričati sa njim. Dhaani i Dulaari su šokirane. Dhaani govori da pogrešno misli. Dulaari joj signalzira da ne kaže ništa.

Pratibha veli da ne misli ništa,ode da vidi Parshiyu u bolnici. Dulaari kaže Dhaani da će Parshiya razjasniti nesporazum kad bude dobro,do tada neka ona ćuti. Dhaani govori da joj ne može reći zbog zdravlja. Misli kako se sve zakomplikovalo,šta da radi sada. Dulaari je uvjerava da će Parshiya reći istinu,neka je sada pusti da misli šta želi. Djevojka koja je slikala Kamini pokuca na Dasharathova vrata. Govori da je pratila Kamini,išla je u naselje,pol.stranicu. Pokazuje slike i veli da Kamini sigurno traži Viplava. Dasharath je pita da prestane pratiti,daje joj novac. Djevojka ode. Dasharath misli kako je nešto skriveno od njega. Dhaani pita med. sestru o Parshiyi i njegovoj majci. Med. sestra je informiše da je otišla u kantinu da popije čaj. Inspktor dolazi da priča sa Dhaani,pita je da li zna išta o Viplavu. Pita da li je pokušao da je kontaktira. Dhaani klimne glavom odrično. Insektor nastavi da su sigurni da će pokušati da kontraktira nju ili svoju porodicu. Sve se ovo dešava zbog nje. Ako se on ne vrati,ona će btii kažnjena. Niko ne može spasiti njenog bivšeg muža od optužbi za pokušaj ubistva. Pratibha dolazi i oslovi Dhaani. Pita inspektora da objesi osobu koja je pokušala da joj ubije sina. Plače. Dhaani je šokirana. Moli se Bogu da se Parshiya probudi. Parshiya se budi,med. sestra informiše o tome. Pratibha se zahvali Bogu i pita da Parshiya bude dobro zbog Dhaani,Vidhe i nje. Želi da vidi kako joj se sin ženi,proklinje Viplava. Govori Dhaani da ga kazni i objesi. Proklinjaće njegovo lice ako ga vidi,neće ga pustiti na miru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site