Viplav oslobodi Parshiyu iz zatvora!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (322. ep.) 02.08.2016. – Viplav oslobodi Parshiyu iz zatvora,počinje vjenčanje Dhaani i Parshiye!

By  | 

pageViplav oslobodi Parshiyu iz zatvora!

Epizoda počinje sa Dhaani i Dulaari koje pitaju Rahula i Pakiyu da pođu sa njima. Rahul veli da će se snaći. Dhaani upita za Pratibhu. Sazna da je otišla da priča sa sveštenikom. Sveštenik govori da se vjenčanje ne može desiti jer povoljno vrijeme ističe. Pratbiha ga uvjerava da će njen sin doći i oženiti se. Dhaani je tješi,pita je da bude strpljiva. Veli da ide da vrati Parshiyu. Ugledaju Viplava. Rahul ga pita da li je došao da stavi so na ranu,Dhaani ga upita da li je umiješan. Vidha izusti da je njen tata došao. Ugledaju Parshiyu,Viplav kaže da je doveo njenog budućeg muža tu. Parshiya mu se zahvali,oslobodio ga je iz pol.stranice. Viplav kaže da su sada računi jednaki,on je njega takođe spasio. Parshiya govori da zna da je i on bio nedužan. Nikada mu neće zaboraviti ovu uslugu. Vidha mu se zahvali i veli: ” Volim te,Rakshas ujače'” Viplav kaže da može da uradi sve za njenu sreću. Dhaani gleda. Rahul pita Parshiyu da dođe i oženi se jer sveštenik žuri. Parshiya pozove Dhaani. ‘Sab Tera’ svira u pozadini kada se Dhaani okrene i gleda u Viplava.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!