Viplav plati Vidhino liječenje, Dhaani pleše na uglju da bi dobila novac!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (325. ep.) 08.08.2016. – Viplav plati Vidhino liječenje, a Dhaani pleše na uglju da bi dobila novac!

By  | 

capture-20160808-193349Viplav plati Vidhino liječenje, Dhaani pleše na uglju da bi dobila novac!

Doktor pita Parshiyu da uplati 2 lakha rupija odmah, u roku od 24 sata.Parshiya ga pita da on započne sa liječenjem, a on će uplatiti novac. No, doktor veli da će početi sa liječenjem kada novac bude uplaćen. Parshiya ga uvjerava da će uplatiti novac, neka počne sa liječenjem. Dhaani govori Parshiyi da će ona nekako nabaviti novac, on je već uradio tako mnogo za njenu lutku. Parshiya je uvjerava da će on to srediti. Dhaani kaže da će ona uraditi sve, može čak i pitati Dada ji-a za novac, za Vidhu.
Viplav dolazi u bolnicu i pita na recepciji za Vidhu Tripathi. No, recepcionist kaže da nema pacijenta pod tim imenom. Pratibha dolazi i ispravi ga, Vidha Kulkarni. Veli da se onesvijestila i doveli su je tu. Viplav krene kod Vidhe. Pratibha ga zaustavi, Dhaani i Parshiya su tamo da se brinu o njoj. No, Viplav kaže da je on njen otac, niko ga neće zaustaviti da vidi svoju kćerku. Parshiya misli kako mora nekako nabaviti novac da spasi svoju lutku. Bolničar ga pita da pođe sa njim, postoji način da brzo osvoji novac. Parshiya ode sa njim. Viplav i Dhaani ne uspiju vidjeti jedno drugo jer se on sudari sa bolničarom i padnu medicinske stvari dole. On se sagne da ih pokupi i ne uspije da vidi Dhaani. Dhaani takođe prođe ne vidjevši ga.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site