Viplav, Dhaani i Parshiya se udružuju da razotkriju Kamini!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (330. ep.) 15.08.2016. – Viplav, Dhaani i Parshiya se udružuju da razotkriju Kamini!

By  | 

capture-20160815-201257Viplav, Dhaani i Parshiya se udružuju da razotkriju Kamini!

Epizoda počinje sa Viplavom i Dhaani koji dolaze do tezge sa čajem da pričaju sa Parshiyom. Parshiya se iznenađen, oboje su tu. Viplav pita Dhaani da ona ode, on će pričati sa Parshiyom. Dhaani se smije i ode. Parshiya ponudi Viplavu da sjedne. Viplav želi da priča o Kamini. Parshiya ga upozori da je ona jako opasna. Viplav ga podrži, u pravu je, zato je i došao da traži pomoć od njega i njegovih prijatelja, ako treba i ljudi iz naselja. Parshiya kaže da može sve da uradi za njega i Dhaani. Viplav mu se zahvali, ima toliko zločina za koje sumnja da je Kamini uradila. Postoji jedan način da je pošalju u zatvor, moraju je natjerati da prizna sve zločine. Parshiya ga pita za plan.
Viplav zove Kamini i pita je gdje je. Ona veli da je u hotelskoj sobi, čeka ga.
Viplav: ” Oprosti mi, ogriješio sam se o tebe, povrijedio sam te. Ali sada ćemo početi ispočetka.”
Kamini: ” Stvarno?”
Viplav: ” Prelijepa si osoba koja ima veliko srce.”
Kamini je polaskana, pita za Dhaani. Viplav je pita da zaboravi na Dhaani, doda: ” Ne shvatam šta sam vidio u njoj. Sada smo samo ti i ja, niko ne može stati između nas. Samo mi daj zadnju šansu.”
Kamini je jako srećna. Viplav kaže da će večerati u hotelskom restoranu zajedno, neka im takođe spakuje torbe jer će otići daleko odavde. Naće se u 8 sati u restoranu. Kamini se složi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!