Ishq Ka Rang Safed (335. ep.) 20.08.2016.

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (335. ep.) 20.08.2016. – Viplav, Dhaani i Parshiya saznaju da je Tripurari Kaminin saučesnik, Tripurari ispriča istinu pred Dhaani!

By  | 

9Ishq Ka Rang Safed (335. ep.) 20.08.2016. 

Prevod: Vivi

Epizoda počinje sa Viplavom koji vidi Atharvu i Kamini kako spavaju i pogladi Atharvu po kosi. Uzima Kaminin telefon. Kamini se okrene i on stane. Kamini se probudi i šokirano upita: ” Ti?”. Viplav veli da je pokrivao, poželi joj laku noć i ode. Kamini gleda u svoj telefon zabrinuto. Dhaani pita Vidhu da spava. Vidha pita Dhaani zašto se tata sakrio kada je tetka Kamini došla. Ona je Atharvina majka. Dhaani je pita da spava. Vidha pita Dhaani da li je ona Atharvina majka ako je njen (Vidhin) tata njegov otac. Dhaani je pita da joj ne postavlja takva pitanja. Pričaće sa njom ujutru. Vidha insistira. Dhaani misli da Vidha ne bi trebala pogrešno shvatiti Viplava, trebala bi joj reći. Kaže da će joj ispričati priču. Nekoliko godina prije, bio je loš anđeo koji je radio crnu magiju i rastavio tatu od Vidhi i majke i poslao u naselje. Tamo je Vidhu sreo Parshiyu baba. Jednog dana, tata Viplav je došao u naselje i naučio tu lošu osobu lekciju i ona je otišla, Vidha je srećno živjela sa porodicom. Dhaani vidi da je zaspala. Misli kako će uskoro Kamini dobiti kaznu za svoja loša djela, porodica će biti kompletna. Viplav misli da ta osoba koja je juče pozvala Kamini je njen partner u zločinu. Mora pronaći tu osobu. Kamini dolazi i ponudi mu kafu. Kamini pita zašto ne odu odavde. Viplav veli još nekoliko dana. Čim mu sud da razvod, otiće. Kamini pita zar Dhaani nije potpisala papire, zašto treba toliko vremena? Viplav veli da ona zna da za to treba vremena. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site