Kamini i Chandan pokušaju oteti Atharvu, ali bezuspješno!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (338. ep.) 23.08.2016. – Kamini i Chandan pokušaju oteti Atharvu, ali bezuspješno!

By  | 

5Kamini i Chandan pokušaju oteti Atharvu, ali bezuspješno!

Epizoda počinje sa Viplavom koji govori Dhaani da je možda taj čovjek Atharvin otac. Dhaani veli da to znači da je on njegov tata. Viplav negira, Atharva je njegov (Viplavov) sin i biće jedino njegov. Dhaani veli da je Atharva i njen sin. Viplav govori da im jedino Dadi Bua može reći o tom čovjeku. Kamini pita čovjeka kako je znao da će je Viplav i ostali uhvatiti u zamku. Kako je uopšte znao da je ona u Mumbaju. Čovjek je pita šta je mislila, da će moći nastaviti varati Viplava. Kamini ga pita da kaže sve. Čovjek veli da je ona bila ta koja je njega ostavila prije 5 godina, nije on nju. Pazio je na nju tj. držao je na oku.
Dhaani i Viplav dolaze kod Dadi Bue da saznaju više o tom čovjeku. Viplav veli da je to možda isti momak koji je volio Kamini, možda joj je sad on pomogao da pobjegne. Dadi Bua govori da koliko ona poznaje Chandana, on je dobar čovjek i volio je Kamini. Ona je bila ta koja ih je rastavila i nahuškala Kamini da se uda za njega (Viplava). Osjeća se loše zbog toga. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!