Ishq Ka Rang Safed (34. ep.) 17. 09.2015. - Viplav saznaje istinu o vjeridbi!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (34. ep.) 17. 09.2015. – Viplav saznaje istinu o vjeridbi!

By  | 

BeFunky Collage 1

Ishq Ka Rang Safed (34. ep.) 17. 09.2015. – Viplav saznaje istinu o vjeridbi!

Epizoda počinje sa Taniom koja ubjeđuje Dhaani da uradi vez  na njenoj ‘dupatti – marami’. Dhaani se složi,veli da će to biti poklon od svih njih,žena iz Ashrama. Tania ih poziva na svoju vjeridbu. Raj Lakshmi veli da će doći. Dhaani kaže ‘ali…’ Tania govori da ne želi da čuje izgovore ,pozove je da dođe. One se slože. Tania razmišlja o tome kako mnogo voli Viplava,čak i on nju,samo oklijeva da joj to prizna jer je stidljiv.
Viplav gleda Taniu dok se sprema,kako nosi zlatne narukvice. Prisjeti se obećanja Dhaani da će joj donijeti narukvice. Tania ga upita zašto je skriven posmatra. Viplav veli da je bio ljut. Ona ga upita da joj donese ‘dupattu’ iz Ashrama,Dhaani je radila vez na njoj. Viplav se složi i odlazi. Tania razmišlja kako je Viplav mnogo voli,zato se složio. Zacrveni se. Dhaani radi vez na ‘dupatti’ ,zamisli se. Upravo tada Dulaari otvara vrata i ugleda Viplava pred njima. Dhaani raširi ‘dupattu’ i kroz nju ugleda Viplava. Potom spusti ‘dupattu’ i Viplav je ugleda. Raj Lakshmi mu čestita. Viplav razmišlja da one sigurno pričaju o Shalininoj vjeridbi. Dulaari ga pozove unutra. Dhaani govori da je bila mnogo srećna kad je čula o braku,moli se za njegovu sreću. Viplav veli da je dobro što se ona,Dhaani smije. Suwarna pokazuje ‘dupattu’,veli da je Dhaani dizajnirala. Potom prebaci ‘dupattu’ preko Dhaanine glave,kaže Viplavu da pogleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site