Ishq Ka Rang Safed (40. ep.) 24.09.2015. - Badi Amma traži od Viplava da se Kanak izvini Dhaani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (40. ep.) 24.09.2015. – Badi Amma traži od Viplava da se Kanak izvini Dhaani!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (40. ep.) 24.09.2015. – Badi Amma traži od Viplava da se Kanak izvini Dhaani!
Epizoda počinje sa Viplavom koji ugleda Dhaani pred hramom. Izvinjava se za ponašanje svoje majke,veli da je Kanak bila ljuta zbog raskinute vjeridbe. Pa je iskalila svoj bijes na nju. Dhaani kaže da razumije samo jednu stvar,a to je da gdje god Viplav bude,nevolja će doći. Ode. Viplav ide za njom. Dhaani mu govori da njegova majka nije kriva,već on. Upita ga da li je sve šala,nastavi: ” Raskinuo si vjeridbu sa Taniom,a ja sam okrivljena. Zašto si me spasio? Trebao si me pustiti da umrem.” Viplav je upita: ” Šta to govoriš? Da li je umiranje šala? Pokušavao sam samo da te razveselim.” No,Dhaani je i dalje mnogo ljuta: ” Da li sam ja mašina da se smijem i veselim na tvoja naređenja? ” Viplav veli: ” Ti imaš problem i ne možeš promijeniti svoje opažanje. Mnogo sam učinio za tebe ,ali ti ne možeš zaboraviti prošlost. ” Dhaani mu govori da neke rane ne mogu biti izliječene vremenom,kaže mu nek pusti sve to jer njeno poštovanje ne može biti povraćeno. Ljudi misle loše o njoj,njegova majka je optužila da je kriva za raskid vjeridbe ,a možda i Tania smatra nju odgovornom. Viplav joj odgovara da je on sve objasnio Tanii. Dhaani veli da je ona obična udovica i ova stvar utiče na nju. Viplav doda: ” Razumijem tvoj bol,znam šta se događa u tvom srcu. Zato sam te i tražio.” Dhaani upita: ” Šta si mislio? Da ću počiniti samoubistvo? Ali,neću to učiniti. Došla sam ovdje jer ne želim da se žene iz Ashrama osjećaju loše. Ne možeš razumijeti kako sačuvali tvoje poštovanje. Ti si napravio grešku,pa mi se  tvoj Dada ji izvinio. Idi i ne šali se više ni sa jednom udovicom.” Kaže mu da više ne dolazi pred nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site