Ishq Ka Rang Safed (66. ep.) 24.10.2015. - Dulaari ošamari Dhaani!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (66. ep.) 24.10.2015. – Dulaari ošamari Dhaani!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (66. ep.) 24.10.2015. – Dulaari ošamari Dhaani!
Epizoda počinje sa Badi Ammom koja govori Viplavu da ne žele da prodavaju stvari i da niko neće učestvovati u plesnom takmičenju. Dulaari govori da bi se trebale vratit u Ashram,tako da ih niko ne prevari. Viplav veli da je organizator rekao da može precrtati njihova imena jedino ako dovedu drugi tim. Dulaari ga grdi i krivi ga da je dao njihova imena za plesno takmičenje. Viplav upita šta je učinio. Dulaari govori da žene iz Ashrama neće plesati besramno. Raj Lakshmi govori da želi nešto da kaže. Potom govori da će učestvovati u tom takmičenju. Nastavi: ” Zašto me ne vežete za Ashram? Naučila sam plesati u djetinjstvu,a onda sam se udala i postala udovica takođe. Ovo takmičenje nam je poslato od Boga. Bog želi da učestvujemo u njemu ,pobjedimo i rješimo naše probleme. ” Viplav govori da je Raj Lakshmi u pravu. Potom kaže da neko mora imati dovoljno snage da učestvuje u takmičenju  i ako žele da učetvuju onda…
Dulaari upita Raj Lakshmi: ” Zar nisi čula šta je Badi Amma rekla? ” Potom pozove sve da se vrate u Ashram nečujno. Raj Lakshmi vježba plesati,poziva Suwarnu da joj se pridruži. Dhaani je zauzeta bojenjem. Govori im da Badi Amma ne želi da učestvuju. Vide da Viplav dolazi ,pokazuje prsten koji nosi u rukama. Upita ih da plešu zaboravljajući na sve granice i da se uvježbaju. Doda da trebaju da plešu da bi učinile da ostale promijene svoj stav/shvatanje. Upali muziku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site