Ishq Ka Rang Safed (68. ep.) 27.10.2015. - Viplav odlazi iz Ashrama?

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (68. ep.) 27.10.2015. – Viplav odlazi iz Ashrama?

By  | 

BeFunky Collage

Izvinjavam se zbog kratkog prevoda,bolji nije izašao.
Ishq Ka Rang Safed (68. ep.) 27.10.2015. – Viplav odlazi iz Ashrama?

Viplav viče zbog Dhaani. Sudac izlazi na scenu ,govori Dada ji-u da je ona (Dhaani) grešna ,krila je da je udovica,veli da nagrada ide nekom drugom timu. Vidjevši sve ovo Dhaani otrči odatle u sobu za presvlačenje i snažno plače. Dulaari dolazi kod nje i tješi je.
Tripurari i Dada ji odvode Viplava od tamo,pokušavaju ga smiriti i utišati,iako je Viplav mnogo ljut. Dok je u sobu,Dhaani čuje zvuk uplakane djevojčice koja viče za pomoć. Otvori prozor i ugleda onu istu djevojčicu koju neki čovjek maltretira. Nakratko je prikazano kako se Dhaani prisjeća kako je ona vrištala tako dok je neko nasilno držao njenu ruku. Otrči iz sobe,Raj Lakshmi i Suwarna je vide. Dhaani trči do tog čovjeka,pokušava zaštiti djevojčicu. Čovjek kaže da je kupio djevojčicu za 30 000,potom gurne Dhaani  i ona pada u hram,pred idol Devi Maa. Onesvijesti se. Čovjek pokušava odvući djevojčicu. U međuvremenu,Suwarna i Raj Lakshmi informišu Viplava o tome. Dhaani otvara oči,uzima trozubac Devi Maa i krene prema čovjeku. Obori ga na pod i krene ga ubosti,kada je Viplav zaustavi. Svi dolaze tu,policija odvodi kriminalca. Viplav hvali Dhaani pred sudcem i ostalima. Tjera ih da shvate da je ta ista udovica spasila tu djevojčicu u avataru Durge Maa. Govori im da napuste staro razmišljanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site