Ishq Ka Rang Safed (96. ep.) 28.11.2015. - Viplav spašava Dhaaniin život!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (96. ep.) 28.11.2015. – Viplav spašava Dhaaniin život!

By  | 

Collage

Ishq Ka Rang Safed (96. ep.) 28.11.2015. – Viplav spašava Dhaaniin život!
Epizoda počinje sa Tripurarijem koji dolazi kod svojih ljudi i pita za Suwarnu. Jedan od njih mu govori da je nisu mogli pronaći  i da pokuašvaju. Tripurari ih upozorava i prijeti im. Zove Bijlinog slugu i govori mu da ih (Suwarnu i Bijli) pronađe. Bijli uzima rikšu. Tripurari je ne vidi. Dhaani čuje Viplava kako govori Raju da je on prvi to dodirnuo,sve će biti dobro. Dhaani ga opet pogrešno shvati  i misli da on priča o njoj. Raj ode. Viplav pokupi posudu i razmišlja da je prvi dodirnuo i napravio je za svog najboljeg prijatelja/najbolju prijateljicu (Mislim da ovdje misli na Dhaani,nisam sigurna. prim.prev.) . Dhaani dolazi i polomi posudu. Viplav veli da je to ‘shagun posuda/posuda kao poklon za vjenčanje’. Dhaani ga optužuje da pokušava da se udvara Raj Lakshmi. Viplav je upita da li je poludjela. Dhaani veli da je čula sve,da će je on prvi dodirnuti i učiniti svojom. Viplav kaže da je on pričao  o toj posudi i to je samo mašta njenog prljavog uma. Dhaani veli da mu ne vjeruje. Potom se oklizne sa terase naletivši na koru od banane. Vrišti. Viplav je vidi kako pada sa terase  i skače da je spasi,uhvati se za dekorativnu tkaninu i oboje vise sa terase. Viplav joj govori da se drži čvrsto za njega. Dhaani odbija. Viplav veli da će je ispustiti,ali…Dhaani zove Dulaari i drži Viplava čvrsto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  82 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site