Ishq Ka Rang Safed / Bela je boja ljubavi - fotogalerija #1

Glumci

Ishq Ka Rang Safed – fotogalerija #1

By  | 

page
Ishq Ka Rang Safed / Bela je boja ljubavi – fotogalerija #1

Prije svega, izvinjavam se na kašnjenju sa fotogalerijom ove serije. Bila sam spriječena iz tehničkih razloga, ali sada sam tu i prisjetićemo se zajedno jedne od najboljih serija.
Serija ‘Ishq Ka Rang Safed/Bela je boja ljubavi’ počela je sa emitovanjem 10.08.2015. U prvoj fotogaleriji, prisjetićemo se početka serije do skoka, naše MiShe.
Prvi susret Viplava i Dhaani na ‘ghatu’ rijeke Gang:
Viplav i prijatelji uživaju u plovidbi na brodu. Napiju se i prespavaju noć tu. Ujutru, Pankaj ugleda udovicu sa druge strane. Klade se o tome koliko ima godina i Viplav skače u vodu i dolazi do nje. Prikazuju nam prelijepu, mladu udovicu koja dijeli ‘ prasad’ djeci. Viplav pruži ruku, ali ona odbije da mu da. Okrene glavu. On je ispituje zar ne zna pričati i traži da zna koliko ima godina. Ona mu odbrusi da je on već uzeo prasad, misleći na alkohol. Dhaani odlazi, a Viplav ostaje ponižen.
Drugi ‘susret’:
Dhaani kruži oko drveta kao dio rituala. Viplav je tu sa prijateljima pa odluči da joj se osveti za poniženje. Sipa vino u njenu posudu. Kasnije, Dhaani biva optužena od strane sveštenika, koji je već tretiraju kao životinju, smatrajući je zlosutnom jer je udovica. Ona je čak i uhapšena.
Susret 3:
Viplav saznaje da je ona uhapšena i loše tretirana radi njega, te dolazi u stanicu i priznaje svoju grešku.

Picture source: Die Hard Fans of Mishal Raheja.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!