Ishq Ka Rang Safed - fotogalerija #3 - Intervju sa MiShom!

Glumci

Ishq Ka Rang Safed – fotogalerija #3

By  | 

pageBili su jedan od omiljenih Tv parova, ali odnos glavnih glumaca ‘Ishq Ka Rang Safed’ Mishala Raheje i Eishe Singh je mnogo više od kolega. Par, čiji je zajedničko putovanje počelo na ekranu, završeno je Eishinim izlaskom iz serije. Međutim, oni su ipak sjeli zajedno i odgovorili na neka od pitanja:

1. Pa kako ste vas dvoje ‘probili led’ kada ste se prvi put sreli?
Mishal: Prvi put smo se sreli u kancelariji Film Farma, ali to je bio mali susret. Kasnije, direktno smo se sreli u Varanasi (Banarasu) gdje smo počeli snimati. Bilo je vruće, pa se led nije probio, otopio se. (smijeh)
Eisha: Kada smo se prvi put sreli, imali smo normalan upoznavajući razgovor. Kasnije, kada smo počeli snimati, upoznali smo se.
2. Da li je na početku bilo neugodno snimati romantične scene?
Mishal: Ne, za mene nije bilo jer sam to radio prije, u prijašnjim serijama. Možda je bilo na početku malo neugodno Eishi.
Eisha: Ne baš. Dijelimo dobar odnos i to me učinilo jako opuštenom/ to je uticalo da bude udobno pri snimanju romantičnih scena.
3. Šta mislite šta čini da vaša hemija na ekranu funkcioniše?
Mishal: To je naša iskrenost i posvećenost poslu.
Eisha: Mislim da se naša posvećenost i naporan rad reflektuju na ekranu.
4. Ko je bolji kolega od vas dvoje?
Mishal: Naravno, ja. (smijeh)
Eisha: Očigledno ja. (smijeh) Šalu na stranu, mislim da je Mishal zaista dobar kolega. Mnogo mi je pomogao i uživam radeći sa njim.
5. Ko češće ponavlja scenu?
Mishal: “Ni ona ni ja.”
Eisha: “Niko, jer dobro uvežbamo pre snimanja.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!