Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki - 19.02.2016.- maha epizoda! - Page 2 of 4 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki – 19.02.2016.- maha epizoda!

By  | 

2

Simar:
Guru Maa ubaci lek u casu. Simar: “Kakav je to lek?” Guru Maa: “To je lek za spavanje.” Prem: “Moramo ovo uraditi.” Simar: “Kada su svi putovi zatvoreni, Mata Rani ce nam pokazati neki novi put. Smatram da ce se Staramajka sloziti kada joj objasnimo.” Staramajka: “Mi sve ovo radimo radi Staramajcinog boljitka.” Prem: “Da, to je za njenu bezbednost.” Simar se brine. Guru Maa: “Veruj mi, bezbedno je.” Simar: “Oprosti mi, Staramajko, verovatno bi uradila isto da si na mom mestu.”
Ishq Ka Rang Safed:
Viplav sjedi u sobi i plače. “Ishq Ka Rang Safed” svira u pozadini. Prisjeća se Kanakinih riječi. Sushma dolazi i Viplav spušta glavu na njeno krilo kao maleni dječak koji nalazi utjehu u bakinom naručju. Sushma: ” Šta se dogodilo? Shalu kaže da od kada ste Kanak i ti došli iz Ashrama,izgledaš zabrinuto. Da li se nešto desilo?” Viplav: ” Sve je uništeno. Dhaani je sve uništila,zašto je trebala ovo učiniti? Nakon suočavanja sa mnogim poteškoćama,stvari su išle na bolje.” Sushma upita šta je Dhaani učinila. Viplav govori da je Dhaani sumnjala u Kanak,on zna da je Kanak ne gotivi,ali zašto Dhaani ne može poštovati Kanak kao što on poštuje Dhaaniinu majku tj. Dulaari. Sushma pita o kojoj sumnji priča. On govori da je to tako jeftina stvar da je čak ne može ni izgovoriti. Sushma ga posavjetuje da Dhaani možda griješi,neka popriča sa njom jednom. Viplav odgovori: ” Uvijek sam išao da pričam sa Dhaani,ali ovaj put ne mogu. Dhaani je stvorila ovaj nesporazum.” Sushma mu govori: “Ne znam šta se dogodilo,samo znam da je ta veza istinita. Pogledaj me,voliš me zar ne? Sad me poslušaj,idi kod Dhaani i pitaj njenu ruku za vjenčanje/zaprosi je. Rekla sam što mislim da je ispravno,ti uradi šta želiš.” Ode. Viplav razmišlja kako da ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  426 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site