Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki - 19.02.2016.- maha epizoda! - Page 4 of 4 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki – 19.02.2016.- maha epizoda!

By  | 

4

Ishq Ka Rang Safed:
Dhaani zove Viplava i govori mu da će ga čekati u hramu. Kanak stavlja ulje na kosu Shalini i govori joj kako je uklonila Dhaaniino ime iz Viplavovog života,njegov život će sada biti bolji bez nje. Nije ni svjesna da Viplav stoji na vratima i čuje ovo sve. Šokiran je shvativši sve. U svojoj sobi,prisjeća se kako je krenuo podići ruku na Dhaani,te tom rukom udari od ogledalo i raskrvari je. Dhaani je kod hrama,čeka Viplava. On dolazi ,ona kao da to osjeti i okrene se. A onda se opet okrene ledjima,ne gledajući u njega govori: ” Vakil babu,izabrala sam svoj put. Želim da završim ovu gorčin u našoj vezi,moja ljubav mi je najvažnija. Nisam uradila ništa loše mladoj gazdarici,poštujem je. Ali ako ti misliš da sam je uvrijedila,izviniću joj se. Spremna sam da joj se izvinim držeći je za stopala.” Čuje Viplavovo glas: “Nije potrebno. ” Okrene se i ugleda Viplav na koljenima,sklopljenih ruku ,sa suzama koje teku niz njegovo lice. Primjeti njegovu krvavu ruku,dotrči do njega i pita ga šta je to uradilo. On govori: ” Pokušao sam podići ruku na tebe,zato sam se povrijedio. Nisam znao da majka može uraditi takvu stvar da nas rastavi. Besramno te optužila. Oprosti mi.” Dhaani ga pita da prestane,doda: ” Ti nisi samo moj prijatelj i ljubavnik,ti si moj Bog.” Uzme njegovu krvavu ruku i njegovom krvlju stavi sebi sindur na čelo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Viplav pita Dhaani da li će se udati za njega. Ona govori da je spremna da se uda za njega. Kanak razmišlja da su Viplav i Dhaani sada rastavljeni. Dhaani i Viplav razmijenjuju vijence. Kanak govori da će Viplavov život sada cvijetati. Viplav i Dhaani obilaze krugove oko svete vatre,on joj stavlja sindur.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  426 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site