Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki -10.03.2016. - maha epizoda! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed,Sasural Simar Ka i Thapki Pyaar Ki -10.03.2016. – maha epizoda!

By  | 

BeFunky Collage

Prevod IKRS: Vivian.
Prevod Simar: Anabela. Hvala. 😀
Ishq Ka Rang Safed:
Dhaani uznemirena stoji unutra,ispred vrata Ashrama. Raja krene pokucati na vrata,kada ga Sita Maayi zaustavi i pita koga želi vidjeti. Dhaani se pomjeri od vrata i pobjegne u unutrašnjost Ashrama. Raja silazi do Site Maayi i govori da želi vidjeti Suman. Sita Maayi veli da Suman ne stanuje tu. Raja razmišlja da je siguran da je Suman tu,niko je neće sada spasiti. Dobiće crtež njenog lica.  Ode. Dhaani sva uplašena ulazi u sobu,prisjeća se Rajinih optužbi. Hvata se za glavu,preplašena i uplakana.
Kasnije,Viplav je u redu kod čovjeka koji će približno nacrtati Dhaani. Raja mu se pridružuje,Viplav je zauzet nekim knjigama i telefon mu zvoni. Dhaani ga zove,njena slika se učita. Pošto mu je telefon na stolu,Raja ugleda da mu zvoni i Dhaaniinu sliku. Kaže ‘Suman’.  Ovamo,Dhaani i dalje sva preplašena ,ubrzano diše i nada se da će se Viplav javiti.
Raja je šokiran,gleda u telefon pa u Viplava. Pomisli da je Suman Viplavova djevojka. Prisjeti se onog dana u hrama kada je vidio da Viplav drži djevojku za ruku,pa na Shalininoj ceremoniji kada su zajedno stajali,kako mu je Viplav opisivao Dhaani. Blikira Dhaaniin broj na Viplavovom telefonu. Gleda u crtež koji je već gotov,Dhaaniin lik je na njemu. Viplav je i dalje zauzet nekim knjigama. Zgužva crtež i razmišlja da mu Viplav neće nikada povjerovati. Viplav ga vidi kako gužva crtež,prilazi mu i uzima papir da vidi. Raja mu brzo zgrabi papir iz ruke i veli da je djevojka na crtežu neka druga,pogrešno je opisao. Viplav se vrati svom poslu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site