Ishq Mein Marjawan - 1. epizoda - Dip poziva Arohi na sastanak

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 1. epizoda – Dip poziva Arohi na sastanak!

By  | 

Prva epizoda emitovana je na Kolorsu 20.9.2017.

 

Sve epizode Indijske serije Ljubav umire poslednja

 

Epizoda počinje sa sređenom djevojkom, na štiklama i u kaputu koja ulazi u hotel. Takođe je prikazana druga djevojka, koja sjedi u sobu, ima slušalice na ušima, u pidžami i pijucka vino. Sređena djevojka ulazi u njenu sobu, sa leđa joj prilazi držeći injekciju u ruci. Ova djevojka i dalje sjedi, uživa u muzici i ne čuje njene korake. Našminkana i sređena djevojka joj ubrizga injekciju, a potom je veže ljepilom. Pusti svoju kosu iz uredne punđe. Skida svoj kaput uz jako zloban pogled. Udobno se smjesti na stolici i zlobno posmatra djevojku koju je zavezala tj. zalijepila za ormar. Djevojka se budi i ugleda je kako sjedi. Pokušava da govori nešto, međutim usta su joj zalijepljena. Sređena djevojka se ustaje i nemilosrdno joj odlijepi usta. Potom je uhvati za lice i prokomentariše: ” Lijepo lice, ružan pogled.”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Grubo joj okrene lice, potom joj zavrne prst na kome joj je prsten. Kaže joj: ” Prsten koji nosiš da ga prevariš..ne zaslužuješ ga (prsten).” Skine joj prsten. Djevojka je uplašena i pita je kako ona zna to sve. Sređena odgovori da ona zna sve, pritom je zgrabi za lice. Odmakne se od nje. Uplašena djevojka joj se izvinjava i moli je da je pusti. Govori da neće više varati, moli je da je pusti. No, ova izvadi veliki nož. Djevojka je preplašena. Dok joj se ona približava držeći nož, djevojka je preklinje da je pusti. Ona joj prisloni nož na usta i ućutkuje je. Govori: ” Zločin je varati muža. To je grijeh. I trebaš biti kažnjena za taj grijeh. A kazna je smrt.” Preplašena djevojka je preklinje, ali ona je probode u vrat. Krv prsne svuda. Pa i po njoj (ubici). Počne brisati sa sebe krv: ” Krv? Mrzim krv. Moram se okupati.”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site