Ishq Mein Marjawan - 10. epizoda - Arohi je uhapšena

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 10. epizoda – Arohi je uhapšena!

By  | 

Epizoda je emitovana 3.10.2017. na Kolorsu.

Arohi leži i prisjeća se Višala. Naglo se podigne, stavlja drugu karticu u telefon, nazove neku osobu i govori da je ona, to joj je novi broj. Moraju se naći, važno je. Prekine. Opet se prisjeti Višalovih riječi da je neće izdati, bijesna je, uzima vaznu i polomi je. Pobaca sve po sobi, plače. Ridi i Aniket dolaze čuvši buku, kucaju na vrata. Arohi otvori vrata i uplakana zagrli brata. Plače i jeca. Aniket je upita šta je bilo, zašto plače. Ridi je pita da li je zabrinuta zbog vjenčanja.. Arohi odmahuje glavom. Ridi nastavi da je tako svakoj djevojci, odlazi iz svoje kuće u drugu kuću. Aniket rukom podigne Arohinu glavu i pita je u čemu je stvar. Arohi govori da ne može više.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lakš pozove svoje policajce i zada im da pronađu vlasnika tog broja sa kojim je Višal komunicirao. Želi odmah da sazna čiji je broj. Prije novog ubistva, želi da uhapsi ubicu. Njih dvojica odlaze. Lakš razmišlja da će je (ubicu) ubrzo sresti. Ovamo, Ridi viče na Arohi šta to priča, sutra joj vjenčanje, a ona priča o ljubavi svog života. Aniket joj govori da ne želi da čuje za tog momka. Pa zna li ona čiji je on sin? On je sin čovjeka koji je uništio njihovog oca. Udao bi je za koga ona želi, ali njega će ubiti ako mu se pojavi pred očima. Arohi jeca i govori da je zvao njegov prijatelj, on se želi drugom djevojkom. Aniketu i Ridi lakne. Arohi plače i jeca, ne javlja joj se na telefon, izdao je. Padne na pod uplakana.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site