Ishq Mein Marjawan - Dip i Arohi stižu u Manali, Virat je inspektor Lakš

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 100. ep. – Dip i Arohi stižu u Manali, Virat je inspektor Lakš?!

By  | 

Čavani dolazi kod Arohi. Ona ga pita šta radi tu. On veli da je bio zabrinut za nju, pa se sakrio u gepek od auta.
Lambu moli Dipa da ga pusti, ništa nikome neće reći, napustiće grad, i državu ako treba. Samo neka ga ne ubije. Dip ga potrapše pištoljem po licu i veli da će tako i da uradi.
Čavani veli da je Dip opasniji nego što izgleda. Arohi govori da mu je rekla, Dip je čudovište, ne ljudsko biće. Čavani pita koga tuče. Arohi mu ispriča da je to Lambu, jedan od Lakšovih policajaca. Prvo su ubili Lakša, pa Šambua. A sada ovo rade Lambuu. Jedina dobra stvar jeste što će ovim biti svršen Viratov posao i uskoro će se Virat pojaviti.
Sledećeg jutra, Arohi sanja kako je Dip tukao Lambua i uplašena se probudi. Dip joj poželi dobro jutro oslovivši je sa ” dušo”. Veli da ima dobre vijesti za nju. Njih dvoje zajedno idu u Manali. Arohi je šokirana. On je pita zar nije srećna, juće je toliko insistirala, da li ne želi da ide? Arohi se šokira, ustaje, veli da naravno da želi, jako je srećna. Zagrli ga. Stisne ruke u šaku iza njegovih leđa. Ugleda Romu koja priđe, pomazi je, i veli da samo treba da bude srećna, svijet bi joj poklonila ako bi je to usrećilo. Neka odu i uživaju. Neka vidi svog brata. Arohi ugleda Čavanija koji je napisao nešto na papiru. Dip govori Romi da imaju samo dva sata, moraju krenuti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site