Ishq Mein Marjawan - 105. ep. - Arohi pomogne Kajljani da pobjegne

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 105. ep. – Arohi pomogne Kajljani da pobjegne!

By  | 

Arohi ide za Dipom, zaustavlja ga, šta je bilo, gdje ide. On veli da ide završiti nešto za Mami ji, šta je bilo? Arohi veli da se ne osjeća dobro, možda ima i temperaturu. Moli ga da ostane sa njom. On joj opipa čelo, veli da nema temperaturu, apsolutno je dobro. Arohi veli da osjeća kao da će dobiti, moli ga da ne ide nigdje, neka ostane sa njom. Dip veli da ima važan posao, a ona je dobro. Neka kaže Bindiji da joj napravi toplu kafu, biće dobro. Arohi povisi ton, ne želi kafu, moli ga da ostane sa njom. Dip joj kaže da je to za majku, jako je važno. Ubrzo će se vratiti, neka se ona odmori do tada. Krene, Arohi ga zaustavi, ne želi da se odmara, neće mu dozvoliti da ide. On je malo odgurne, pita kakvo je to djetinjasto ponašanje, kada će prestati da se ponaša kao dijete. Njemu ništa nije važnije od majčine riječi, ona to dobro zna. Ode u auto. Arohi vadi ukosnicu i izduva mu gumu. Dip je ugleda, izlazi iz auta i odgurne je. Pita je šta to radi. Arohi veli da ga kažnjava što je uznemirio. On je njen muž i njegovo vrijeme pripada njoj. Neće ići nigdje i kraj. Dip vikne da mora da ide. Arohi spusti ton, u redu je, pošto ne mari za nju, ne treba joj uopšte. Neka ide gdje želi, sama će kod doktora.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!