Ishq Mein Marjawan - Dip oženi Arohi iako je već oženjen Tarom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 11. epizoda – Dip oženi Arohi iako je već oženjen Tarom!

By  | 

Lakš ulazi u ćeliju i nema Arohi. Pita gdje je. Pobjegla je. Ako ode van Šimle, neće je moći zaustaviti. Možda čak i ubije Dipa. Moraju da ga upozore.
Ovamo, Ridi se izvinjava, Arohi ih je sve osramotila. Otišla je negdje. Maja je pita šta to priča, Arohi je pobjegla? Dip pita kako može to da kaže, možda je u nekoj nevolji. Doći će sigurno. Jedna žena se oglasi, veli da je mlada tu.. Arohi stoji kod vrata obučena kao mlada. Kaže Dipu da je spremna za njega, nasmijana je. Svima lakne. Dip joj pruži ruku, ona stavi svoju u njegovu i sjednu u mandap. Arohi ga nasmijano pogleda i zahvali mu.
Policija traga za Arohi. Lakš saznaje da je na vjenčanju. Ovamo, Arohi i Dip obavljaju rituale.

Lakš dolazi ispred Dipove kuće i potrči ka njoj, ali ga neko sa bijelim džipom pokosi i on pada gadno povrijeđen. Naizmjenično su prikazani Lakš koji pokušava da se pomjeri i Dip koji stavlja Arohi sindur i mangalsutru.
Kasnije, Dip dolazi u ukrašenu sobu. Arohi tu sjedi prekrivena velom. Dip sjeda kraj nje, ona steže rukama sari. On joj govori da se sve promjenilo otkad je došla u njegov život. Ljubav muškarca učini poetom. Rekao joj je da će se ovo desiti. Skine joj veo. Doda da je ovo njihov novi početak, san koji su vidjeli svaki dan. Svi njeni snovu su sada njegovi. Uzima šampanjac i želi da nazdravi njihovoj ljubavi. Arohi ga ljutito gleda i odgurne. Uzima nož. Dip joj priđe sa leđa, ona ga pritisne uza zid i prisloni mu nož na vrat.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site