Ishq Mein Marjawan - 111. ep. - Arohi kao Kesri ucijeni Dipa, Virata i Romu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 111. ep. – Arohi kao Kesri ucijeni Dipa, Virata i Romu!

By  | 

Dip pita Arohi čija je to krv. Arohi muca, okreće glavu, kao gadi joj se krv. Dip je uhvati za povrijeđenu ruku, ona jaukne. On ugleda krvav zavoj. Zabrine se, rana je duboka, kako se povrijedila. Arohi ne zna šta da odgovori, odglumi da se onesvjestila. Dip je legne na krevet, očisti joj ranu i zavije. Arohi vidi da Majin telefon viri ispod jastuka pored nje, pa se kao pomjera i gura ga ispod jastuka. Dip je pita kako se povrijedila, ona pokušava da se pridigne, on joj pomogne. Ona uspije tako sakriti Majin telefon. Potom veli da mu mora reći istinu. Pratila je Virata i njega kada su išli da spase tetku Maju. Bila je iza njega, ali on je iznenada nestao. Potražila ga je i vidjela kako ga Kesri napada i bježi ka džungli. Pratila je, ali nestala je negdje u džungli. Čula je pucnje i vidjela da je Kesri ranjena. Mislila je uhvatiti lako, pa je išla za njom noseći svoj pištolj. Umalo je uhvatila, ali ona je gurnula i tako je upucana sopstvenim metkom. Dip je pita zašto je to krila. Ona ga pomazi po licu, nije željela da ga opterećuje. Već je zabrinut zbog njene porodice, još i Kesri. Pita koliko će dugo ovo krvoproliće da se nastavi, zar ne može da se zaustavi? Dip je pita da li je ona Tara. Ona ga uhvati za ruku i pita ga da obeća da neće ubiti niti povrijediti nekoga od sada. On govori da joj ne može dati to obećanje. Zavjetovao se da će štititi porodicu. Ako mora da ubije nekoga da zaštiti majku, onda će to sigurno da uradi. Neka ga ne tjera da obeća nešto što možda neće moći ispuniti. Ode. Arohi razmišlja kako samo živi ljudi ispunjavaju obećanja. Prvo će ga oživjeti, pa će mu oduzeti dušu. Dan kada postane čovjek će biti njegov zadnji dan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!