Ishq Mein Marjawan - 13. epizoda - Tara posjeti Arohi dok spava

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda – Tara posjeti Arohi dok spava!

By  | 

Epizoda je emitovana 6.10..2017. na Kolorsu.

Arohi govori Dipu da nikada nije mislila da će je neko tako voljeti. Zagrli ga, on joj kaže da će biti optužena za ubistvo. Ona ga pogleda, on doda njegovo ubistvo. Veli da kad god mu je tako blizu, srce mu prestaje kucati. Arohi se nasmiješi i postidi, poželi mu laku noć. Gledaju se, on krene, pa se okrene, poželi joj laku noć i ode. Ide hodnikom i dođe po ormara sa knjigama. Gleda ima li nekoga okolo, zatim razmakne knjige i ukuca šifru. I ormar sa knjigama se pomjeri, to je tajni prolaz u jednu sobu u kojoj je Tara. Soba je puna njene moderne odjeće, torbi, tu je marama i kaput. Dip baci šal koji mu je bio oko vrata i zagrli je sa leđa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tara sva ozbiljna komentariše da je kasnio, mislila je da će provesti bračnu noć sa Arohi. Ipak je Arohi njegova nova mlada, a ona je već 5 godina. Dip je pita zar mu ne vjeruje. Ona ga mazi po licu i govori da mu potpuno vjeruje. Ali on zna da je ona sebična, ne želi da ga dijeli ni sa kim. Dip veli da nema potrebe da ga dijeli. Kaže joj da se smiri i prestane da misli o Arohi. Zadirkuje je da izvana izgleda tako moderno, ali unutru je tipična indijska žena. Zagrli je sa leđa i govori da je samo njen. Tara veli kako je jadni Višal do kraja mislio da je ona Arohi. Odvela ga je do litice i gurnula ga u rijeku, dok su Arohi i on na mostu čekali na Višala. I on je mogao lako da oženi Arohi onda.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site