Ishq Mein Marjawan - 13. epizoda - Tara posjeti Arohi dok spava

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 13. epizoda – Tara posjeti Arohi dok spava!

By  | 

Dip je sada već u krevetu, a Tara dok priča, presvukla se u kućni mantil i nosi im vino u krevet. Veli da je ljuti što čitav svijet misli da je Arohi njegova žena. Upita zašto je ne bi večeras poslali njenom momku Višalu. Dip je šokirano pogleda, Tara doda da im više ona ne treba, policija je zatvorila slučaj. Dip odbije, pomazi je po licu i govori da nema više ubistava. A druga stvar jeste da je policija zatvorila slučaj, ali inspektor Lakš neće odustati. Neka ne misli o tome i odmori se. Zagrli je i ona nasloni glavu na njegovew grudi.

On je mazi po kosi i govori da je Arohi njihov adut, mora još dosta stvari da uradi. A prva stvar je da zaboravi Višala i njega zavoli. Tara odmah poludi, želi da je ubije. Dip je smiruje, neka pokuša da shvati, onda je on može natjerati da radi stvari koje će im olakšati da se ona (Tara) izvuče iz svega ovoga.
Arohi čvrsto spava. Tara dolazi u njenu sobu, sjedne na krevet kraj nje i drži nož. Gleda je. Dip spava i osjeti da nema Tare pored. Ustane se šokiran. Tada je ugleda kako dolazi i govori da se osjećala kao da je vidjela svog duha. Dip joj priđe uznemiren i pita je šta je uradila Arohi, neka kaže. Da li je..Tara se smije, on pojača ton, zašto ćuti, šta je uradila Aorhi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site