Ishq Mein Marjawan - Arohi ugleda Dipovu i Tarinu pozivnicu za vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda – Arohi ugleda pozivnicu za Dipovo i Tarino vjenčanje!

By  | 

Maja briše suze Arohi, Pritvi i ona su joj poput roditelja sada. Arohi se nasmiješi. Dipu stigne poruke i on se odmakne da pročita. Od Tare je, da se vide za 5 minuta. On pogleda u Arohi te joj napiše “okej”. Tara je pred ogledalom, ljuta i nestrpljiva. Hoće da stavi ruž, pa lakira nokte, ali sve radi nervozno i bijesno. Pita se zašto Dipu treba toliko. Ovamo, Dip stoji kraj Maje i Arohi, Maja o ritalu tj. običaju gdje snaha prvi dan nakon vjenčanja priprema hranu. Upita je šta će ona njima spremiti, neka napravi nešto slatko. Arohi se nasmiješi. No, Pritvi se pobuni, Maja je dijabetičar.

Maja veli da će popiti dvije tablete, ali mora probati snahinu hranu. Svi se nasmiju. Pritvi se obrati Arohi, govori da ne mora biti idealna snaha kuće, ionako u ovoj kući niko nije idealan. Maja i Dip se uozbilje, Arohi se nasmije i veli: ” Da, tata. Divno je vidjeti ove ljubavne svađe među vama. ” Pridruže im se Sanaja i Sušant. Sanaja veli da se nada da je Dip nije nervirao. Sušant je gurka, pita kako će je brat uznemiravati, snaha je spavala u drugoj sobi. Maja se uozbilji i pogleda Arohi kojoj nije svejedno. Sušant shvati da se izlanuo, Dip se naljuti i grdi ga. Traži da se izvini što se šunjao po tuđoj sobi. Arohi je iznenađena pa ga upita zašto reaguje tako, Sušant se šalio. Nastaje neprijatna tišina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site