Ishq Mein Marjawan - Arohi ugleda Dipovu i Tarinu pozivnicu za vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda – Arohi ugleda pozivnicu za Dipovo i Tarino vjenčanje!

By  | 

Ovamo, Tara ludi što Dipa još nema. Sa druge strane, Dip govori kako on ne voli takve šale, i ako Sušant ne može da poštuje, može da ode iz kuće. Svi se šokiraju. Dip mu traži da se izvini. Sušant se izvini i veli da će misliti na svoje granice sledeći put. Arohi ćuti, ali izgleda kao da joj nije pravo to pretjerano reagovanje. Dip se izvini, odmakne se da odgovori na poruku, Tara ga pita gdje je više, on joj napiše da ga eto brzo, mora obaviti nešto važno. Tara se nervira, ne može više da čeka. Dip govori Sanaji da pokaže kuću Arohi. Eto njega brzo. Ode uza stepenice i kroz tajni prolaz tj. ormar od knjiga ode kod Tare. Ona ga odmah napadne gdje je do sada. On je smiruje, to je samo 5 minuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona poludi, zar je to malo, obećao joj je da nikada neće kasniti, ali on..Prekršio je obećanje. Zašto? On je smiruje, Dip Raičand nikada ne krši obećanja. Šta je mogao, ima porodicu i kuću. Mora slušati njihove besmislene razgovore. Zato je zakasnio, izvini se. No, Tara bijesni, da li je zakasnio zbog porodice ili zbog te Arohi. Sa druge strane, Sanaja pokazuje Arohi kuću. Ovamo, Tara prebaci Dipu da je prije stalno bio sa njom, a sada je sa Arohi. Viče kako joj nije jasno, zašto im treba ona. Ubili su Višala, okrivili su ga i slučaj je zatvoren. Bijesni kako je trebaju poslati Višalu. Dip je smiruje ponovo, policija je možda zatvorila slučaj, ali inspektor Lakš ne odustaje. Pogodio je po parfemu da je ubica žensko. A nije podmitljiv. Uskoro će on ponovo početi da njuška, moraće onda iskoristiti Arohi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site