Ishq Mein Marjawan - Arohi ugleda Dipovu i Tarinu pozivnicu za vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda – Arohi ugleda pozivnicu za Dipovo i Tarino vjenčanje!

By  | 

Tara se nasmije te veli da njena dvojnica i dalje plače za Višalom. Nasmijana upita kada će ona saznati da su ga ubili. Dip je ozbiljan.
Arohi u sobi plače, Dip uđe te ona pod jastuk gurne kartu, briše suze. Dip veli da se bol ne treba kriti, treba ga pustiti na površinu. A postoji samo jedan način da olakša bol, da ga podijeli sa nekim. Pita šta krije, neka ga pusti da vidi. Posegne rukom ka jastuku, ali mu ona ne dozvoli.

Gledaju se, on je nagnut ka njoj. Ona se prva trgne, a on uzme papir i veli da ono što se dogodilo, bilo je zbog najboljeg. Arohi ga pogleda, on veli da ne zna šta bi se desilo da je otišla sa njim. Stavi joj ruku na rame te kaže da pusti tugu, da se isplače, ali nakon ovog više nikada neće plakati. Obriše joj suze, gledaju se. On se potom ustane i zapali kartu. Arohi se prisjeća Višala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site