Ishq Mein Marjawan - Arohi ugleda Dipovu i Tarinu pozivnicu za vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 14. epizoda – Arohi ugleda pozivnicu za Dipovo i Tarino vjenčanje!

By  | 

Dip joj je okrenut leđima, zlobno nasmijan i misli u sebi kako je Višalovo poglavlje napokon završeno. Potom sjedne kraj Arohi te veli da postoji drugi način da se zaborave uspomene. Idu jesti vruće momose, ona to voli, zar ne? Arohi ga upita otkud zna, Dip upita kako ne bi znao, imaju sličan ukus, i on ih obožava. Arohi se nasmiješi, on joj pokaže ormar i njenu odjeću, te je upita da obuče rozu haljinu.

Arohi mu se zahvali, uzima tu rozu haljinu, ali iz nje ispadne neka kartica. To je u stvari pozivnica za Dipovo i Tarino vjenčanje. Arohi je šokirana i na glas izgovori to, Dip koji je pio vode sada se takođe šokira. Arohi mu prilazi i pita ko je Tara. Dip se okrene i gledaju se uznemireni.
Najava: Dip govori da je Tara djevojka koja ga je napustila. Čekao je u mandapu. Arohi ugleda narukvicu na Dipovo krevetu. Upita Maju da li je njena. Maja negira, nije ni Sanajina. Arohi veli prvo Tarina pozivnica za vjenčanje, a sada ovo? Maja upita ko je Tara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site