Ishq Mein Marjawan - 143. ep. - Niku je živ, Tara je mrtva?

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 143. ep. – Tara je mrtva?

By  | 

Dip govori Tari da stane, oslovi je sa Arohi. Virat juri Nikua, a Arohi ide za njima. Virat i Dip pucaju, Tara i Niku padaju na zemlju, krv je oko njih. Arohi je šokirana. Dip plače, Tara leži na podu, izusti njegovo ime i govori da je ona Tara. Dip joj prilazi, stane iznad nje suznih očiju. Arohi ne može da se iskontroliše, dotrči do Nikua koji leži na podu bez svijesti. Krv je oko njega. Virat stoji nedaleko od njih. Arohi plače, pokušava da probudi Nikua. Virat prilazi, pita šta se desilo, je li mrtav. Arohi je bijesna i uplakana. Virat uperi pištolj i govori joj da ga ona upuca ako je još živ. Arohi uplakana izusti da je mrtav, okrenuta je Viratu leđima.
Dip stoji iznad Tare koja umire. On misli da je to Arohi, plače. Tara izusti “prokleti” i umre. Dip jei dalje iznad nje i plače. Ovamo, Virat čuje policiju, govori Arohi da krene. Arohi sjedni nepomična i uplakana iznad Nikua. Virat se vrati, šta joj je, neka krene prije policije, povuče je za ruku. Arohi ne želi da ode, plače. Virat je povuče, ona na kraju pusti Nikuovu ruku i ode sa Viratom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site