Ishq Mein Marjawan - 15. epizoda - Dip izvede Arohi na sastanak

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Dip izvede Arohi na sastanak!

By  | 

Lakš se pakuje. Njegov čovjek ga pita gdje ide. Lakš veli da ide na odmor, nije rješio slučaj, Kurana je. Šambu ga pita gdje ide, Lakš veli u Kotu, Rađastan. Šambu shvata da je Višal odatle, zaključi da Lakš nije odustao od slučaja. 
Sušant govori kako Dip nije predstavio snahu kako valja. Pritvi veli da je bolje što su izašli, trebaju provesti vrijeme zajedno. Tara sve sluša.

Dip dovodi Arohi na lijepo uređeno mjesto za sastanak. Na samom ulazu na njih padaju latice ruža, gledaju se nasmijani. Ona veli da je predivno. Ovamo, Pritvi nastavi da bi oni trebali ići na sastanak i provesti više vremena zajedno, jer kada Dip osvoji njeno srce i približe se, ona će onda i njima biti bliska. Tara je sve ljuća. Ode. 
Sa druge strane, Arohi pita Dipa zar je nije trebao izvesti na momose. On veli da je tako lijepa da je promijenio planove.Arohi se nasmije dok je Dip gleda.  Arohi laska da je Tara glupa što ga je napustila. Dip uzvrati da se isto može reći za Višala. Veli da neće pričati o tužnim stvarima, ponovi čuvenu rečenice da sve što se desilo je zbog dobrog. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site