Ishq Mein Marjawan - 15. epizoda - Dip izvede Arohi na sastanak

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Dip izvede Arohi na sastanak!

By  | 

Arohi pravi jelo. Kuvarica veli da osjeća kao da ih neko posmtra, da li ima duhova. Arohi se smije, kaže joj da odmori, ona danas kuva. Kuvarica Mausambi ode.  Tara ljutito gleda Arohi. Arohi upali šporet i ode malo dalje po neki sastojak, okrenuta je leđima. Tara dođe i pojača šporet do maksimuma i sakrije se.  Arohi se vrati i pita kako se to desilo. Ostavi vodu da proključa, ode da pripremi halwu. Tara ponovo uradi isto. Arohi čuje da kipi, vrati se i namjesti ponovo šporet. Pita se da li se neko šali sa njom. Krene gledati okolo. Tara krene, ali joj se narukvica zakači za zavjesu. Arohi čuje buku i oslovi Mausambi.

Tara pokušava da otkači, Arohi pomalo uplašeno prilazi i govori Mausabi ako je ona, neka izađe i ne plaši je. Ne voli igre. Arohi  je na korak da ugleda Taru, ali Dip pomjeri Taru i stane ispred i iskezi se.  Arohi ga pita da li je to on zadirkuje. On je pita da li joj se nije svidjela takva šala. Ona veli da nemaju 10 godina, ako je bude zadirkivao, reći će mami. Dip pita ko sad priča kao da ima 10 godina. Nasmiju se. On ode. 
Dip pita Taru zašto je to uradila. Tara mu pokazuje narukvicu, poklonio joj je za prvu godišnjicu. Poljubi je, hvala Bogu ništa joj nije bilo. Dip je upita šta da je Arohi vidjela. Tara veli da se ništa nije desilo, samo se igrala sa njom. Dosadno joj je. Dip je uznemiren i zabrinut. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site