Ishq Mein Marjawan - 15. epizoda - Dip izvede Arohi na sastanak

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 15. epizoda – Dip izvede Arohi na sastanak!

By  | 

Maja govori Arohi da bi je trebala zvati mamom, a ne tetom. Halva je jako ukusna. Arohi upita gdje je Dip, ona veli da je u sobi.
DIp govori Tari da ide u svoju sobu, upropastiće igru. Tara veli da ga dugo nije bilo, pa se uznemirila. Pita ga da nasloni glavu na njegovo rame i zatvori oči, bar malo.

Arohi veli da će odnijeti Dipu halwu u sobu. Maja je zadirkuje, bila je sa njim čitavo jutro, i sada hoće kod njega. Nikako da bude malo sa njima. Arohi pita može li samo brzinski da mu odnese, eto je. Maja joj kaže da ide. Dip i Tara su zagrljeni u sobu, Arohi dolazi i otvori vrata nasmijana, pita ga da vidi šta mu je donijela. A onda se uozbilji.
Najava: Tara dolazi do Arohi dok spava i uzima narukvicu sa njene ruke. Kaže da ono što je njeno, njeno je. Ima nož u ruci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site