Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 153. ep. – Arohi otkrije Dipu da je živa, razgovaraju telefonom!

By  | 

Roma i Dip dolaze kod Vedike, Roma naredi Dipu da on ostane ispred i drži stražu. Ona uđe kod Vedike. Glumi dobricu, u lošem je stanju, Dip je puno povrijedio? Izvini se, rekla je DIpu da je ne muči mnogo. Izgrdiće Dipa. Neka oprosti majci svojoj. Ali nema izbora. Zagrli je. Obećava da će je prihvatiti pred cijelim svijetom, ali prvo će ona morati nešto da joj pokloni. Reći će joj ime osobe koja je okrenula protiv nje. Ko je to? Vedika ćuti. Roma je pita zašto krije identitet te osobe. Zašto je štiti?
Arohi brine, govori Čavaniju da moraju što prije naći Vediku. Oni su ubice. Ko zna koliko je maltretiraju, neće moći dugo da ćuti. Krivi sebe što je Vedika u ovoj situaciji. Mora je spasiti.
Roma pita Vediku glumeći dobrotu da kaže. Vedika veli da ona mijenja boje kao kameleon. Stidi se što joj je ona majka. Šta misli, da će ta lažna dobrota da je natjera da joj vjeruje? Roma je ošamari, Vedika jaukne. Roma je čupa za kosu i šamara. Dip čuje ispred i nije mu svejedno. Roma uzima žice i pita je da kaže ime osobe. Vedika ćuti, ona joj prisloni žice i struja udari Vediku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site