Ishq Mein Marjawan - 156. ep. - Roma naredi Dipu da ubije Vediku

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 156. ep. – Roma naredi Dipu da ubije Vediku!

By  | 

Roma govori Vediki da će se svi smiriti. Svi su šokirani sada. Dilip plače i ljut je i bijesan. Ona mu se zlobno smije i govori da im se kćerka vratila. Poitom kaže Dipu da ga odvede u sobu. Nakon što odu, ona se zahvali Pritviju.
U sobi, Dip dolazi do Arohi i pita kako može biti tako nepristojna prema majci. Kako bi se osjećala da se njeno dijete tako ponaša. Arohi ga pita šta on želi. Dip veli da će on podržati Romu uvijek. Arohi mu govori da će ona da izbaci Vediku čim nađe priliku. Dip veli da Vedika ostaje tu. Arohi pita zašto je on toliko zainteresovan za nju.
Kasnije, Arohi dolazi kod Vedike i pita je zašto je uradila to sve. Ona veli da je morala, tata je pitao. Arohi veli da bi trebala otići sada. Vedika odbije. Da li ona može da zaboravi na osvetu? Arohi veli da je drugačije, njoj su pobili porodicu. Neće sjediti mirno dok ih ne pobije. Bila je srećna, uživala u Šimli, znala je da ima porodicu. Voljeli su je. A sada nema više ništa i to sve zbog njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site