Ishq Mein Marjawan - 16. epizoda - Tara uzme svoju narukvicu od Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 16. epizoda – Tara uzme svoju narukvicu od Arohi!

By  | 

Epizoda je emitovana 11.10.2017. na Kolorsu.
Arohi ulazi u sobu, ali ne zatekne nikoga. Pita se gdje je Dip. Krene, ali joj pogled privuče narukvica na krevetu. Podigne je i razmišlja. Neko joj se sa leđa približava i dodirne je po ramenu. Arohi se sva uplašena okrene, ali to je ipak Maja koja je upita šta je bilo. Arohi je upita da li je to njena narukvica. Maja veli da nije njena, a misli da nije ni Sanajina. Arohi govori da nije njihova, a ni njena. A na Dipovom je krevetu. Nešto je čudno, prvo pozivnica za Tarino i njegovo vjenčanje, a sada narukvica…Maja upita ko je Tara. Arohi je šokirano pogleda. Upita je zar ne zna za Taru, djevojku koja je ostavila Dipa u mandapu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Maja spusti pogled te izusti da znači da joj je rekao u vezi Tare. Tara ga je napustila i mnogo povrijedila. Pomazi je po licu (Dip ih sluša) i zamoli je da usreći Dipa. Arohi joj obeća da će dati sve od sebe. Pogleda u narukvicu i veli: ” Ali ova narukvica..” Dip tada ulijeće i veli da mu je pokvarila iznaneđenje. Kupio je njoj, mislio je da će je iznenaditi i usrećiti time. Izašao je po kutiju, a ona je ušla u sobu. Zar nije mogla doći malo kasnije? Ona se spusti da uzme hranu, a Dip i Maja razmijene malo čudan pogled. Arohi mu pruža hranu, donijela mu je tu jer je nestao.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site