IMMJ- Susret i razgovor Arohi i Dipa prvi put posle skoka

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 160. ep. – Susret i razgovor Arohi i Dipa prvi put posle skoka!

By  | 

Dip izlazi iz kuće i sjeda u auto. Čavani i Arohi ga posmatraju sa balkona. Čavani veli da je ona rekla toj budali da će se vidjeti za sat vremena, zašto onda on ide tako rano? On je lukav, sigurno ide ranije da bi je uhvatio. Arohi mu napiše poruku da se predomislila za mjesto, napisaće mu novo vrijeme i mjesto sastanka.
Dip pročita poruku, misli kako se ništa neće desiti ako ona promjeni mjesto. Nije važno šta uradi, on će da pobjedi u ovoj igri. Vrati se u kuću. Čavani pohvali Arohi
Arohi hrani Dilipa, on je rukom dodirne i na taj način pita šta se dešava. Ona veli da ne zna, sa jedne strane je bunar, sa druge strane litica. Ako ode vidjeti Dipa, uhvatiće je i odvesti Romi. A ako ga ne vidi, neće saznati gdje je Ridi. Ne shvata šta da radi. Dilip joj rukom gestikulira, ona pita da li želi da kaže da ode da se vidi sa Dipom i da će tako saznati gdje joj je snaha. On klimne, ona mu se zahvali, pomogao joj je. Uzme njegov blagoslov. Ugleda Čavanija. Veli da ide da se vidi sa Dipom, ali neka ne brine, reći će mu u zadnjem trenutku gdje će se naći tako da ne može da joj smjesti. Pomazi ga i krene, pogleda u Dilipa koji klimne glavom. Ugleda Virata kako nosi neku korpu sa slikama. Pita šta je to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site