Ishq Mein Marjawan - 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare!

By  | 

Arohi govori kako se onesvijestila, ali uspjela je vidjeti da je žensko u pitanju, lice nije vidjela. Dip se nasmije pa je upita ako je to istina, kako je završila u svom krevetu. Arohi veli da se to i ona pitala, izdahne umorno, boli je glava. Ništa ne shvata, ali istinu govori. Dok priča, shvati da joj nema narukvice. Pita se gdje joj je. Prikazana je Tara koja drži narukvicu, stavlja je na svoju ruku i govori da ono što je njeno, ona ne dijeli (poljubi narukvicu, pogleda se u ogledalo) ni sa kim. Arohi uvjerava Dipa da nije bio san, da je bio san, ne bi izgubila narukvicu. Dip je izvadi iz džepa i pita da li priča o toj narukvici. Stavi joj u ruku i veli da niko nije dolazio u njenu sobu, ali zato jeste ona u njegovu. Ostala je na njegovom ćebetu kada se ušunjala u njegovu sobu. Arohi potvrdi, sjeća se toga, ali neko je bio..Dip joj stavi prst preko usana da je ućutka, gledaju se, krene da je zadirkuje što mu je bila u sobi. Arohi govori da su se vrata otvorila dok je bila kod njega. Dip se nasmije, vrata se otvaraju i zatvaraju, može biti i vjetar. Arohi se hvata za glavu, ništa ne razumije. Dip joj stavi narukvicu i govori da je to samo sanjala. A on je jako gladan, kaže joj da se spremi da doručkuju. Kada on ode, Arohi se pita da li je on u pravu, da li je bio samo san.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site