Ishq Mein Marjawan - 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare!

By  | 

Kasnije, Arohi silazi niz stepenice i priča telefonom sa Ridi. Pita je šta to priča. Ridi joj prebacuje da ih je zaboravila od kada se udala. Arohi govori da nije tako, samo nova kuća, novi ljudi, treba vremena da se snađe. Dip je posmatra sa balkona. Ridi veli da shvata, pita da li je dobro tamo. Arohi ugleda Maju i Pritvija kako se raspravljaju, te sjetno kaže da je Dipovi roditelji mnogo vole, slični su njenim roditeljima. Pritvi i Maja je tada ugledaju i pozdrave. Arohi prekine poziv i priđe da ih pozdravi. Pita ih zašto se opet raspravljaju. Maja veli da je on tražio da uradi arti. Arohi se nasmiješi, veli da će sada, uzme obredni tanjir i radi arti. Dip ih posmatra sav ozbiljan sa sprata. Stigne mu poruka od Tare. Malo iza, on ulijeće kao furija u Tarinu sobu, uhvati za grubo za ruku i pita šta to radi. Zbog te narukvice je sve moglo propasti. Sreća pa je našao lažnu. Tara ga smiruje, original je kod nje sada. Ne voli da ga gleda ljutog. Dobro zna šta radi. On je upita da li zna, Arohi nije budala, mala greškica i gotovo je sve. Tara ga odgurne malo, pita ga zašto to njoj govori, njegov plan je bio ovo sa dvojnicom. Neka se sam pobrine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site