Ishq Mein Marjawan - 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 17. epizoda- Maja ispituje Dipa u vezi Tare!

By  | 

Arohi je sama u kuhinji, zamišljeno se prisjeća prošle noći. Neko joj stavi ruku na rame, Arohi se sva uplašena okrene i zgrabi oklagiju. To je Maja koja se nasmije, upita je šta se desilo. Primjeti da joj je paratha zagorila. Arohi brzo skloni sa šporeta. Maja je pita šta se dešava, da li joj nedostaje kuća. Zvala je njenog brata i snahu. Neka ih i ona nazove. Arohi se složi, ali i dalje je zabrinuta. Maja primjeti da je nešto drugo u pitanju, pita je šta se desilo. Arohi joj ispriča. Ovamo, Tara govori iznerviranom Dipu novi plan, ona će zauzeti mjesto te dvojnice. Dip se zgrane, koliko puta joj je rekao, ubistvo nije rješenje. Imaju dobar plan, ali ga ona stalnim glupim greškama dovodi u opasnost. Neka prestane plašiti Arohi. Tara vikne da ne može više, ne može izaći iz sobe. Umorna je od toga. Ne mogu ni izaći vani ni provoditi vrijeme zajedno. A on zna da ga ona ne može dijeliti ni sa kim. Mrzi Arohi, mrzi njegovu porodicu. Scena se vraća na Arohi i Maju. Maja je pita: ” Vidjela si nekoga? U ovoj kući?” Arohi potvrdi. Maja pita kako je to moguće, toliko obezbjeđenje, kako bi neko mogao ući. I ona joj kaže da je sanjala. Arohi negira, govori istinu, Maja veli da zna šta joj je. Problemi prilikom privikavanja u kući. Neka ne brine, svi su uz nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site