Ishq Mein Marjawan - Tara pokaže Arohi video u kom Dip ubija Ridi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 170. ep. – Pijan Dip prizna Tari da voli Arohi, Tara pokaže Arohi video u kom Dip ubija Ridi!

By  | 

Tara vuče Arohi sa sobom, Arohi joj viče da je pusti, gdje je vodi. Ona je mrtva. Tara veli da đavo smrti nikada ne umire, ona je rođena da ubija, ne da umire. Arohi pita koga je onda Dip upucao, čije je tijelo bili na sahrani. Tara je pita šta misli, da ona jedina zna lažirati smrt. To je za nju sitnica. A i danas će se desiti zamjena, samo između njih dvije. Taj život Tare koji ona vodi i uživa pripada njoj i ona će se vratiti sa Dipom u Indiju. A ona (Arohi)? Dani joj ističu. Neće je ostaviti u životu. Arohi joj govori da čak i nakon što nju ubije, Dip neće biti njen. Jer Dip voli nju. Tara joj govori da griješi, Dip voli nju (Taru) i nikoga više. Samo se igra sa njom. Krene da je zgrabi jednom rukom koju Arohi uhvati, ali ugleda nož u njenoj drugoj ruci. Međutim, neki muškarac sa kapom na glavni i mantilom preko odgurne Arohi i povede Taru sa sobom. Iz tog mjesta gdje su nestali Tara i muškarac sa kapom dolazi Dip. Arohi u sebi misli kako Dip dolazi iz istog pravca u kom je otišao taj muškarac sa Tarom. Dip joj priđe, pita je gdje nestaje cijelo vrijeme. Arohi pita njega gdje on nestaje, da li zna da tu..Zastane, Dip gleda okolo, šta je tu. Arohi veli da je to izdvojeno mjesto, ne osjeća se dobro, osjeća se kao da je vidjela duha. Dip se smije, šta to priča, kakvog duha. Krenu. Arohi se u sebi pita da li je Tara u pravu, da li Dip igra igru sa njom zajedno sa Tarom? Tara ih posmatra iza drveta, ljutito govori da Arohi nije uradila ispravnu stvar oduževši joj njenu ljubav. Platiće za to životom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site