Ishq Mein Marjawan - Arohi pokuša otrovati Dipa, ali ga Tara spasi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 171. ep. – Arohi pokuša otrovati Dipa, ali ga Tara spasi!

By  | 

Arohi je uplakana na podu, viče “snaho”. Tara prevrće očima, veli da je žali. Budala je, mislila je da će uhvatiti Dipa u svoju zamku, a situacija se izokrenula. Sada će ona ovdje umrijeti u Londonu. A ona će se vratiti sa Dipom kući. Sve je pripremila za njenu smrt. Vadi neki kanap i počne je daviti. Danas je ni Dip neće spasiti. Arohi se oslobodi i počnu se tući. Tara davi Arohi kada opet dođe muškarac u mantilu sa kapom i odvuče Taru. On je u istoj trenerci i patikama kao Dip. Iz tog pravca se pojavljuje Dip u trenerci i patikama i doziva Taru. Arohi je šokirana, prisjeti se kako je i prošli put nakon što je misteriozni muškarac odveo Taru Dip došao iz tog pravca. Misli kako su im i patike iste. Znači Tara je govorila istinu, Dip i Tara je pokušavaju prevariti? Dip joj prilazi, zabrinuto pita šta joj je, otkud joj ogrebotina. Vidi njenu torbu na podu, pita da li je lopov? Veli da idu kući. Traži lopova tuda, Arohi izovori Ridino ime i pobjegne. Dip uzima njenu torbu i doziva je, pita se šta je sa njom.
Roma je u sobi, traži punjač, stavila je telefon na punjač. Pritvi i Virat posmatraju, Pritvi dođe do nje i pita zašto je zabrinuta, da li je nešto izgubila ponovo. Roma pita šta misli pod tim. On je podsjeti na fajl. Šta traži, on će joj pomoći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site