Ishq Mein Marjawan - Tara ubrizga Arohi otrov i ostavi je da umre na ulici

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 172. ep. – Tara ubrizga Arohi otrov i ostavi je da umre na ulici!

By  | 

Arohi se šunja i prisluškuje Dipa koji priča na telefon. On pita da li će posao biti gotov. Veli da će se vidjeti sutra. Stavi telefon na punjač i ode. Arohi mu uzima telefon, o kome je poslu pričao. Gleda zadnji okrenuti broj i nazove ga, javi se ženski glas i prekine. Kada ponovo nazove, nedostupan je broj. Dobije od Tare poruku na svoj telefon: ” Arohi, imaš samo 48 sati. Planiraj koliko želiš, ali ja ću biti pobjednik. Gdje ćeš pobjeći? Tvoj pasoš je kod mene.” Arohi razmišlja kako Tara može raditi šta želi, ali niko neće spasiti Dipa od nje. Za ono što su joj nih dvoje uradili, biće kažnjeni.
Dip izlazi u žurbi iz kuće, Arohi misli kako ide da se vidi sa Tarom. Mora ga ubiti prije toga. Prati ga. Dip se nalazi sa nekim čovjekom i daje mu kovertu, kao i crni mantil (možda). Arohi ode i misli kako se Dip sigurno udružio sa Tarom, kako da ih pobjedi? Dip je zove na telefon i pita gdje je. Ona laže da je kući. Dip pita kakvu to buku čuje. Ona veli da je baš izašla ispred kuće. Dip je pita zašto zastajkuje dok priča, da mu ne sprema neko iznenađenje? Ona veli da se može reći. Kaže mu mjesto gdje da se vide. On se složi. Ona razmišlja kako će dovršiti osvetu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!