Ishq Mein Marjawan - 173. ep. - Arohi prizna Dipu svu istinu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 173. ep. – Arohi prizna Dipu svu istinu!

By  | 

Dip traži Taru po kući. Krene sjesti u auto kada ga Tara oslovi. On je napadne gdje je bila, je li joj rekao da ne nestaje tako. Ona ga smiruje, jako joj je nedostajao. Reći će mu sve u pravo vrijeme. Sada želi samo da ga grli, mnogo ga voli. Zagrli ga, on je zbunjen. Ona nastavi da je jedva živjela bez njega, jednostavno ne može da živi bez njega. Dip je pita da li je dobro, šta joj je iznenada. Ona potvrdi, osjeća se slobodno kao ptica. Jako je srećna, nije bila tako srećna ni kada su poslali Arohi u zatvor. Dip je gleda zbunjeno i ozbiljno. Ona ga pita šta se desilo, zašto se tako uozbiljio nakon pominjanja njenog imena. Neka se kontroliše jer nakon što mu ovo kaže, biće šokiran. Krene mu reći, ali Stiv nazove Dipa i javi mu nešto. Dip govori Tari da mora ići, hitan slučaj, reći će mu kasnije. Ona ga zaustavlja, jako je važno što mu ima reći. Dip govori da ima hitan slučaj, pričaće kad se vrati. Tara se složi, ali neka rezerviše karte, vraćaju se u Indiju. Reći će mu razlog poslije. On se složi i ode. Tara se smije, konačno će se sve vratiti u normalu. Vratiće se u Indiju, vidjeće svoju mamu, pričaće sa Viratom. Sva je srećna, vraća se nazad.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!