Arohi saznaje cijelu istinu o Dipu i kaje se što ga je upucala

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 175. ep. – Arohi saznaje cijelu istinu o Dipu i kaje se što ga je upucala!

By  | 

Arohi je u autu i prisjeća se razgovora sa Dipom i kako ga je upucala. Naredi vozaču da zaustavi auto pored hrama. Plače i pita Boginju da li je počinila zločin ubivši tog đavola. Zašto onda osjeća da njen mozak ne odobrava ono što srce kaže. Osjeća se kao da je počinila smrtni grijeh. Moli Boginju da je blagoslovi, ne želi da plače za tim đavolom, nije zaslužio. Zvono počne da zvoni. Arohi nastavi da je i ona nakon što je ubila đavola vratila se bogu Šivi i djeci. Isto tako ona želi kod Nikua i Čavanija, da ode daleko sa njima zauvijek. Zvono i dalje zvoni, sveštenik joj prilazi, pita je zašto ide. Vraća se bez da uzme nešto. Nije stavila ni sindur niti uzela ponude. To nije dobro. Arohi se izvini, on joj stavi tilak na čelo i šokira se. Ona pita šta je bilo, on veli da nakon što vidi njeno čelo, osjeća da će njen dalji život biti pun poteškoća. Ona pita kako misli. On veli da cvijeće koje će susresti će u stvari biti trnje. Odnosno ono što smatra srećnim završetkom će se pretvoriti u noćnu moru za nju. Mora biti jako oprezna, jer ono što vidi nije istina, a ono što ne može da vidi se stvarno događa. Neka uzme blagoslove Boginje i neka joj se moli da joj pomogne u daljem putu. Arohi uzme prasad i zbunjena je, šta je htio reći, nije dobro, mora brzo kod Čavanija i Nikua. Sjedne u auto. Zove nekoga.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!