Ishq Mein Marjawan - 176. ep. - Dip je živ i vraća se u Raičand kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 176. ep. – Dip je živ i vraća se u Raičand kuću!

By  | 

Virat spusti Nikua i govori Arohi da vidi, i posljednji član Arohine porodice je mrtav. Arohi je sad potpuno sama. Roma se smije i čestita dok Arohi gleda u nevjerici. Prisjeti se trenutaka sa Nikuom, vrisne “ne” i onesvijesti se. Virat i Pritvi gledaju zbunjeno.
Sledeća scena, Arohi leži u krevetu, sanja kako Virat puca u Nikua i budi se sva uznemirena. Govori da je bio samo san, ništa mu se nije desilo, sigurnan je sa Čavanijem gdje god bili. Uzima telefon i vidi Čavanijevu poruku od prije 3 dana. Pita se kako prije nije vidjela, mora da je zbog interneta. Poruka je u obliku video zapisa. Ona pusti i ugleda Čavanija koji veli da im dobru vijest, plesaće od sreće kada sazna. Dovede Nikua. Kaže mu da iznenadi tetku. Niku uspije da izgovori “tetka, kako si?” Arohi je presrećna dok gleda to, Niku je progovorio. Nastavi gledati video gdje Čavani veli da je doktor rekao da će uskoro biti još bolje. Sigurno se pita odakle doktor. Iznenadiće se ponovo, ali njen Dip je znao da su u Pančgani i poslao je doktora, on je operisao Nikuovo grlo i sad je sve u redu. Niku joj govori da je tetak Dip jako dobar, on je dobro brinuo o njemu. Rekao mu je da joj ne govori o tome. U ormaru u sobu je kutija, zamoli je da pogleda. Čavani joj govori da je Dip dobar, neka ga ne ubije. Drugi su joj neprijatelji, on je to radio jer je želio saznati gdje mu je majka. Neka se vrati sa Dipom što prije. Oni će pobjeći, vidjeli su Virata tuda. Kraj videa.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!